Депутат Херсонської міськради передав благодійникам ключі від автомобіля

Херсон, депутат, Рожков
Сьогодні, 20 січня у дворику адмінбудівлі міськради депутат Юрій Рожков передав ключі від автомобіля Херсонському обласному благодійному фонду “Мангуст”

Автомобіль було придбано завдяки Фундації «Голландія Україна» (яка вже багато років допомагає Херсонщині), її керівнику Діку Нейсону, херсонці Ользі Дейкер та співпраці місцевого бізнесу з фондом «Мангуст».

«Наш міський голова Ігор Колихаєв завжди звертається до депутатів, підприємців, благодійників щодо об’єднання зусиль задля добрих справ та налагодження зв’язків із міжнародними фондами, адже лише всі разом ми зможемо зробити місто кращим, сприяти його розвитку»,- зауважив, віддаючи ключі від автомобіля очільниці фонду Євгенії Лисак, депутат міскради Юрій РОЖКОВ.

ХОБФ “Мангуст” вже 22 роки працює за профілактичними програмами (профілактика ВІЧ, туберкульозу, гепатиту тощо) в Херсоні та області. Автомобіль буде використовуватися для надання допомоги людям, що не можуть дістатися до медичних закладів, забезпечуватиме виїзд медперсоналу до домівок тощо.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон