Депутати бюджетної комісії Херсонської місьради виділять кошти на ремонт колектору по вулиці Штурвальній

Херсон, бюджет, комісія
Депутати Херсонської міської ради активно готуються до чергової сесії, яка має відбутись вже 28 січня.Тому усі питання, які планують розглянути, обговорюються під час засідань депутатських комісії.

Відбулось чергове засідання постійної комісії Херсонської міської ради з питань фінансів, планування бюджету, інвестицій, регуляторної політики та соціально-економічного розвитку. Депутати розглянули всі питання, які виносяться на розгляд сесії.

Серед них – проєкт рішення сесії міськради про призначення заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Анатолія Хоменка. До сфери зазначеного заступника належатиме здійснення керівництва та координація роботи департаменту містобудування, архітектури та земельних ресурсів, управління капітального будівництва, управління з питань державного архітектурно-будівного контролю.


Найбільше розглянули земельних питань. Серед яких виділення ділянок учасникам АТО/ООС, продовження або відмова у продовженні строків оренди земельних ділянок тощо.

Також депутати розглянули фінансові плани Херсонського водоканалу та муніципального футбольного клубу «Кристал». Щодо останнього у членів комісії виникли питання, тому, після отримання додаткової інформації, на наступному засіданні знову повернуться до затвердження фінансового плану клубу.

Серед більше ніж сотні питань, депутати заслухали звернення представників водоканалу щодо виділення коштів на ремонт колектора по вулиці Штурвальній. Звернення депутати підтримали, відшукують необхідні кошти.

- Це питання дуже важливе для нашого міста. Тому ми рекомендували Департаменту фінансів врахувати ці видатки та винести їх на розгляд сесії у лютому. Бо тоді, можливо, ми будемо розподіляти вільні залишки, які перейшли з попереднього року.

Окрім цього, нам потрібна більш конкретна інформація щодо ліквідації наслідків ававрії - кошторис, обсяг робіт, які потрібно провести тощо, – зазначив голова бюджетної комісії Андрій ДМИТРІЄВ.


Нагадаємо: 27 листопада в районі вул. Штурвальній сталася аварія на напірному каналізаційному трубопроводі. Через «свищ» у стінці сталевої труби під дією напору потік неочищених стоків залив розташовані поблизу трубопроводу 6 приватних житлових будинків.

Під час сесії 3 грудня депутати проголосували за виділення коштів для виплати одноразової допомогу загальною сумою 3, 094 млн грн на придбання житла сім’ям, що постраждали внаслідок аварії на напірному каналізаційному трубопроводі по вул. Штурвальній. Допомогу отримали 6 родин.І вже до кінця 2021 року компенсацію виплатили в повному обсязі.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон