На Херсонщині через електронні торги продають стадіон і дрова

Херсонщина, торги, СЕТАМ
Через електронні торги, які проводить державне підприємство «СЕТАМ», можна придбати не лише конфісковані через борги будинки та квартири.

Наприклад, на Херсонщині серед лотів можна зустріти цілий арештований стадіон. Мова йде про каховський «Авангард». Сам аукціон запланований на 11 лютого 2022 року, на участь в якому вже зареєструвались три учасники. Стартова ціна об’єкта – 3 млн 475 тис 493 грн 34 коп.

Також усі бажаючі можуть стати власниками майна, яке розташовується на пляжі «Лілея». Це будівля кафе, великого басейну, вбиральні, дитячого кафе, бару та естрадного майданчика. Найдешевший лот – автостоянка за 850 тисяч гривень, найдорожчий – будівля кафе за 2 млн 300 тисяч гривень. Усі лоти планують продати вже 3 лютого.


Якщо ж і комерційна нерухомість вас не цікавить, то можете купити дрова. На вибір – 0,33 м3 ясеня чи 1,5 кубічних метра акації. Стартова ціна 30 та 200 гривень відповідно. Торги відбудуться вже наприкінці наступного року.

А якщо вас охопить ностальгія, то усього за 112 гривень 50 копійок можете придбати плівковий фотоапарат. І зробити це вже 27 січня.

Сергій ГЕОРГІЄВ

Ознайомитись з усіма лотами можна за посиланням
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон