У Херсоні найкращі боксери продемонстрували свою майстерність та поборолися за титул чемпіона

Херсон, чемпіонат, бокс
З 10 по 14 січня, на базі КУ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту» Херсонської обласної ради, відбувся чемпіонат Херсонської області з боксу серед еліти, молоді 2004-2005 р.н., юніорів 2006-2007 р.н. (відкритий), юнаків 2008-2009 р.н. і жінок (всі вікові категорії).

187 спортсменів з усіх районів регіону з'їхалися до Херсона, щоб продемонструвати свою майстерність та поборотися за титул чемпіона.

У ході чемпіонату керівництво федерації боксу Херсонської області відзначило грамотами та медалями чемпіонів та призерів змагань.

За підсумками змагань кубками та заохочувальними призами були нагороджені найкращі боксери чемпіонату:
  • Еліта - Сухроббек Матрізаєв
  • МолодьОлексій Степанов
  • Юніори - Микита Хохонь
  • Юнаки - Руслан Гаранько
  • Жінки (всі вікові категорії). – Ангеліна Гузік (вікова категорія юніорки).
За волю до перемоги було відзначено Фізілбека Худоргана (вікова категорія молодь).
Найкращим суддею чемпіонату став Анатолій Тюрін.

"Завершився чемпіонат області з боксу серед еліти, молоді 2004-2005р.н., юніорів 2006-2007р.н. (відкритий), юнаків 2008-2009р.н. та жінок всіх вікових категорій, який відбувався в спеціалізованій залі Обласної КДЮСШ з боксу та інших видів спорту.

Чотири дні тривали яскраві двобої, учасники запекло змагались за право представляти Херсонщину на цьогорічних першостях України. Впевнений, невдовзі переможці поповнять медальну скарбничку області нагородами державного та міжнародного рівня." - прокоментував начальник управління фізичної культури, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Віталий Вибранський.

«За підсумками змагань до збірної команди Херсонської області будуть відібрані найкращі спортсмени. Саме ці боксери представлять область на чемпіонатах країни з боксу, а потім ми докладемо максимум зусиль, щоб наші боксери представляли Україну на чемпіонатах Європи та Світу», - резюмував президент Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв.

Більше фото з чемпіонату Херсонської області з боксу серед еліти, молоді 2004-2005 р.н., юніорів 2006-2007 р.н. (відкритий), юнаків 2008-2009 р.н. і жінок (всі вікові категорії) ви можете переглятути за посиланням.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон