На Херсонщині мешканцям гуртожитків відключають світло

мешконці, світло, відключення
Щойно Херсонщина вийшла з червоної карантинної зони, постачальники комунальних послуг відновили масове відключення боржників, повідомляє Голос України.

У місті Каховці, приміром, з цієї причини влаштували "блекаут" для гуртожитку місцевого заводу електрозварювального устаткування. Тут електрику городянам вмикають на три години вранці та ввечері.

Попередження про відключення отримали також у гуртожитку технічної школи Каховки, а ще й комунальні гуртожитки сусіднього міста Нової Каховки. Ситуація склалася, так би мовити, класична: заборгованість накопичилася лише в частини мешканців, але через них потерпають усі, бо окремих лічильників у кімнатах немає.

Загалом у межах області світла вже позбулися власники майже двох сотень квартир та будинків з числа тих, хто в карантин і раніше затримував оплату за кіловати. Не відстають від енергетиків і співробітники водоканалів, перекриваючи боржникам водогін. Мабуть, відключали б і централізоване опалення у квартирах, та це технічно складно.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон