Лікарням на Херсонщині допомагає Угорщина

Херсонщина, лікарні, допомога
Херсонська область отримала три нові апарати ШВЛ - гуманітарну допомогу надала Угорська екуменічна служба допомоги, представником якої в Херсонській області є ГО «Ліга соціально відповідальних жінок» – партнер у впровадженні гуманітарних та соціально значимих проектів для громади області.

Офіційна передача відбулася на території КНП «Херсонська обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради за участі представників обласної влади – заступника голови облради Юрія Власова, керуючого справами виконавчого апарату облради Павла Александрова, заступника голови облдержадміністрації Миколи Якименка, директорки Департаменту здоров’я облдержадміністрації Тетяни Карчевич.


«Це вже друга партія ШВЛів для Херсонської області. У минулому році Херсонщині надійшло 6 таких апаратів, але іншої модифікації та іншої моделі на загальну суму понад 11 млн грн. Сьогодні ще три, а загалом в Україну привезено 10 апаратів штучної вентиляції легенів. Це не остання допомога. Ми розширюватимемо нашу співпрацю», – зазначила Наталя Кравець, керівниця ГО «Ліга соціально відповідальних жінок» та партнерка Угорської екуменічної служби допомоги у Херсонській області.

Апарати ШВЛ моделі VG 70, загальною вартістю 3 млн грн, працюватимуть в Херсонській обласній клінічній лікарні, Бериславській районній та Новокаховській міській лікарні.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон