Поліцейські Херсонщини перед Новим роком відпрацювали декілька сіл біля Чаплинки

Херсонщина, комплексне, відпрацювання
5 протоколів за куріння, 3 – за вживання спиртного, 13 – за порушення карантину: перед Новим роком поліція відпрацювала декілька сіл біля Чаплинки.

Минулого тижня поліцейські Херсонщини провели комплексне відпрацювання частини Каховського району, а саме Присіваської ОТО. Ці населені пункти належать до зони обслуговування відділення поліції №3 (Чаплинка) Каховського райвідділу поліції.

У результаті склали 33 адмінпротоколи:
  • 13 – за порушення карантину
  • 5 – за куріння у заборонених законом місцях
  • 3 – за вживання алкоголю у громадських місцях.
  • 7 громадянам повідомили про підозру у скоєнні злочину.
Особлива увага поліцейських приділялася забезпеченню безпеки громадян, насамперед дітей, у місцях масового відпочинку та перебування громадян, попередження та припинення правопорушень, виявлення розшукуваних за скоєння кримінальних правопорушень, а також стабілізацію оперативної обстановки.

Як повідомляє прес-служба поліції Херсонської області, у відпрацюванні брали участь 12 поліцейських, які входили до складу 2 автопатрулів і 3 піших наряди. Відпрацювали 15 місць масового відпочинку: нічні клуби, бари, парки, готелі, санаторії, гуртожитки.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон