У Херсоні анонсувала концерт співачка Ані Лорак, яка виступала в анексованому Криму

Херсон, концерт, співачка
Співачка Ані Лорак, яка нині проживає в РФ, анонсувала концерти в Україні. Зокрема, на травень у неї заплановані виступи у Харкові, Запоріжжі та Херсоні. Про це Лорак заявила в інтерв’ю виданню “КП в Україні”.

За її словами, графік українського туру ще формується. Ані Лорак зазначила, що їде в Україну з програмою The Best. “Графік формується, але вже відомі дати перших шоу: 20 травня – Харків, 22 травня – Запоріжжя, 23 травня – Херсон. Це буде спеціальна оновлена програма The Best, зараз ми вдосконалюємо шоу, щоб здивувати навіть найвибагливіших глядачів. Обов’язково буде блок з українськими хітами, а також новими піснями, запланованими до виходу напередодні туру”, – прокоментувала Лорак.

Варто зазначити, що Ані Лорак відмовилася підтримати Україну після окупації Криму та частини Донецької Луганської областей, продовжила будувати кар’єру на Росії, яка є країною-агресором. Виступала на концертах до днів ВМФ Росії та тамтешніх органів внутрішніх справ.

За інформацією порталу navsi100.com, на початку травня минулого 2021 року Лорак виступила з програмою “Обними меня” в окупованих росіянами містах Криму – Ялті, Севастополі та Симферополі. «Я очень рада, что на днях в Крыму состоялись мои сольные концерты. Как всегда меня очень тепло ⁸ зрители, пели вместе со мной и долго не отпускали со сцены. Приятно, что песня «Обними меня» полюбилась зрителям. Меня это радует, ведь это результат огромной работы, проделанной моей командой.

Хочу выразить слова благодарности всем тем, кто пришли поддержать меня. Спасибо за теплый приём, за цветы, за заряд позитивной энергетики – все это дает мне силы дальше петь и радовать вас своей музыкой. Это огромная радость петь и получать удовольствие от того, что я делаю. Спасибо вам», – заявила Ані Лорак після виступів на окупованому півострові.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон