У Держпродспоживслужбі Херсонської області оновили матеріально-технічну базу

Херсон, держпродспоживслужба, оновлення
У 2021 році у Держпродспоживслужбі Херсонської області проводилося оновлення матеріально-технічної бази: придбано нові персональні комп’ютери та комплектуючі до них.

Зокрема, для ефективної роботи в галузі фітосанітарного нагляду в інформаційно-автоматизованій системи «PHIS» державні фітосанітарні інспектори забезпечені новим комп'ютерним обладнанням.

Серед важливих подій минулого року:
  • тимчасове припинення за підсумками перевірки діяльності підприємства ТОВ «Подрібнювач» у м. Херсон, що створювало незадовільні умови проживання для населення;
  • підписання меморандуму про співпрацю між органами місцевого самоврядування, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області та Херсонським держаним університетом у галузі безпечного дитячого харчування.
Співробітники Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області щотижнево проводять лекції, практикуми зі студентами університету відповідних спеціальностей, працівниками харчоблоків шкіл, садочків, представниками бізнесу, чия робота пов’язана з обов’язковим впровадженням принципів HACCP та іншими бажаючими поповнити свої знання щодо безпечного, здорового харчування та приведення організації харчування у відповідність до чинного законодавства.

Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон