У Херсоні знесуть найбільший у місті атракціон

атракціон, знесуть, оглядове колесо
У парку «Херсонська фортеця» демонтують єдине на весь обласний центр оглядове колесо, пише Голос України.

Із мрією поглянути на Херсон з висоти пташиного лету у зимові свята доведеться попрощатися городянам та гостям міста. Таке рішення ухвалила міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

І то не випадково: адже гігантська споруда відпрацювали більш як півсторіччя, її металеві конструкції фізично зношені. Тому їх подальша експлуатація загрожує «травмуванням та загибеллю людей», сказано у рішенні комісії.

У парках міста чимало атракціонів, і чи не всі вони потребують заміни або модернізації - адже застаріли і фізично, й морально. Та за демонтажем «чортового колеса» залишається пріоритет, оскільки його падіння може мати руйнівні наслідки: добре, якщо тільки дерева поламає, а як перехожих зачепить?

Відтак, прибрати колесо вимагають терміново - муніципальну владу не зупинила навіть та обставина, що величезний атракціон знаходиться в оренді у приватного підприємця: договір з ним хочуть розірвати достроково.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон