У мікрорайоні Херсона ялинку зробили більш яскравою до Різдва

Херсон, ялинка, Різдво
Херсонські активісти та волонтери повісили новорічні прикраси на ялинку біля храму. Роботу вдало організував адміністратор групи "Острів Херсон" на Фейсбуці Микола Лучка.

Зібралися у визначений час креативні херсонці. Іграшки придбали нові та принесли старі. Закріпили на дріт і нитку. Дощик та серпантин додали перехожим святкового настрою. Відтепер електричне освітлення ялинки вночі примножиться віддзеркаленими промінчиками з вивішених іграшок.


На драбині, яку надала місцева церква, працював Віктор Тоцький. Саме він прикрашав ялинку на середньому та верхньому ярусах. Поруч з ним на святковій локації трудилися Ольга Чернишова, Таміла Матяш та Ірина Червинчук. Відрадно, що акцію провели власними силами, без допомоги місцевих депутатів.

Згодом дістали з пакету цукерки, наповнили келихи шампанським, запалили бенгальські вогники та побажали нашій територіальній Громаді всіляких гараздів!

Церква Свято-Касперської ікони Божої матері (на місці колишнього дитячого кінотеатру ) запрошує взяти рольову участь у різдвяному вертепі.

Леонід КАЛІНІЧЕНКО,
фото автора
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон