У Херсоні зустріли Новий рік з мером біля головної ялинки міста

Херсон, ялинка, мер
Багато херсонців відгукнулись на запрошення Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва та прийшли зустріти Новий рік до головної ялинки міста.

Цьогоріч святковий захід на площі перед ККЗ “Ювілейний” розпочався о 22:00. Серед ведучих – наші Олександр Мудрий та Юлія Соценко, згодом до них приєдналась запальничка Ольга Цибульська.

– Хочу подякувати кожному з вас, хто був зі мною у 2021 році. Сьогодні ми маємо шанс виправити майбутнє. Шанс вибачитись один перед одним. Бути щирими, почати все з чистого аркуша. Я бажаю кожному з вас міцного здоров’я, ангела-охоронця, який оберігатиме вас і ваші родини. Я хочу побажати вам кохання, поваги, вміння слухати та чути один одного.

Я хочу, аби ми разом зробили наше місто затишним і прекрасним, містом щасливих людей. Коли годинники будуть бити 12 разів, я прошу вас загадати бажання, які близькі вашому серцю. І вони неодмінно здійсняться у 2022 році. Херсон, з Новим роком! – привітав присутніх Херсонський міський голова Ігор Колихаєв.

Учасниками святкового заходу були всі присутні, адже співали й танцювали разом з херсонськими зірками, такими як Cach&Mir, General voice та Олексій Пономарьов. Зіркові гості – Світлана Тарабарова та Ольга Цибульська.

Привітання Президента, відлік останніх секунд 2021 року і щирі вітання із прийдешніми святами. І розпочався новий, 2022 рік, одразу двома пропозиціями руки і серця, які пролунали прямо зі сцени! Після концерту новорічна дискотека тривала до 3 ранку!


P.S. Ті херсонці, які не змогли бути присутніми на площі перед ККЗ “Ювілейний”, змогли дивитись концерт онлайн.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон