Топ-5 переваг iPhone 13 Pro: чому саме цей смартфон підходить більшості користувачів

переваги, смартфон, iPhone 13 Pro, переваги
У вересні 2021 року компанія Apple знову випустила в світ чотири новеньких смартфони: iPhone 13, 13 mini, 13 Pro і 13 Pro Max. Кожна з цих версій знайде своїх фанатів, та найцікавішою з них багато хто вважає саме iPhone 13 Pro. Це у всіх сенсах топова модель, яка, ймовірно, увійде в п’ятірку найпопулярніших смартфонів 2022 року.

Що ж такого хорошого та унікального в цій моделі

Головна відмінність від iPhone 12 Pro та унікальність полягає в тому, що характеристики iPhone 13 Pro такі ж, як у версії Pro Max. Тобто, це фактично однакові смартфони, але з різними діагоналями. Тобто, iPhone 13 Pro має максимальні характеристики та можливості в лінійці, але при цьому не є лопатою.

До числа переваг моделі можна віднести наступне:
  • Потужність та продуктивність. Мозком смартфону являється новий процесор Apple A15 Bionic, можливостей котрого буде більше ніж достатньо і через кілька років. Він створений по 5-нм техпроцесу, має 15 мільярдів транзисторів та 6 ядер з тактовою частотою до 3.2 ГГц. Може виконувати до 15.8 трильйонів операцій за секунду. В даний час A15 Bionic є найпотужнішим з усіх існуючих мобільних процесорів та випереджає їх приблизно на 40%. Працює в парі з оперативною пам’яттю стандарту LPDDR4X та об’ємом 6 Гб, що працює в двоканальому режим з частотою 4266 МГц. При порівнянні в роботі iPhone 12 Pro з чіпом A14 Bionic та 13 Pro користувачі можуть взагалі не помітити різниці, тому що обидва процесори обігнали свій час. А от через кілька років, коли задачі стануть важчими, різниця буде помітною.
  • Розміри. Діагональ 6.1 дюйма є найпопулярнішою. По-перше, таким телефоном зручно користуватися. Ним можна керувати однією рукою без будь-якого дискомфорту, і він легко поміщається в кишені. По-друге, дисплей достатньо великий, щоб можна було насолодитися переглядом відео, грою в різні ігри та ін.
  • Дисплей. Він просто шикарний. Створений на базі OLED-матриці, має роздільну здатність 2532×1170 пікселів, яка забезпечує щільність в 460 точок на дюйм. Максимальна частота оновлення зображення складає 120 Гц. При цьому вона є адаптивною, тобто, підлаштовується під ваші дії. Також у порівнянні зі звичайним Айфоном 13 у версії про збільшена максимальна яскравість в стандартному режимі до 1000 кд/м².
  • Камери. Гаджет оснащений потрійною камерою на 12 Мп. Розмір діафрагми ширококутного об’єктива складає ƒ/1.5, надширококутного ƒ/1.8, а телефото ƒ/2.8. Не можна сказати, що камера тут набагато краща, ніж у Айфона 12 Про Макс, оскільки у нього вона вже була практично найкраща. Але позитивні зміни все ж таки є.
  • Тривалість автономної роботи. У порівнянні з аналогом минулого року (12 Про) виросла ємність батареї (з 2815 мАг до 3095 мАг). В комплексі з більш енергоефективним залізом це дає суттєве збільшення автономності. Наприклад, музику гаджет може відтворювати протягом 75 годин на одному заряді, а відео протягом 22 годин.
Таким чином iPhone 13 Pro може стати ще більш популярним, ніж його минулорічний аналог. Тепер його будуть купувати і ті користувачі, що обирають максимальні можливості у всьому та не хочуть, щоб смартфон був надто великим.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон