У літнього жителя Херсонщини від стрибка тиску "лопнули вени" і він стік кров'ю

Херсонщина, вбивчий, тиск
У селі Преображенка (Мирненська територіальна громада) місцева мешканка прийшла провідати самотнього родича і привітати його з Новим роком. Але на стукання у двері будинку ніхто не відповідав, хоча двері виявилися відчинені.

Як пише Сергій Яновський на сайті Херсон.нет, «64-річний господар будинку лежав на підлозі в калюжі крові, і його серце вже не билося. Родичка викликала медиків та поліцію. Під час огляду тіла травми, притаманні насильницькій смерті, не виявили. Як з'ясувалося, причиною смерті людини був настільки вбивчий стрибок тиску, що у літнього чоловіка полопалися вени, і він просто зтік кров'ю!

У поліції Херсонщини повідомили, що до ЄРДР внесено матеріали за статтею 115 КК – умисне вбивство. Але це зроблено лише для отримання правових підстав призначення судово-медичної експертизи (це проста практика). А підозрювати саме вбивство насправді не доводиться».
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон