У Херсоні борщ варять дистанційно

дистанційно, борщ, студенти училища
У Херсоні команда з педагогів Вищого професійного комерційного училища створила дистанційний курс з приготування українського борщу, пише Голос України.

Кажуть, навчити гарно куховарити у віртуальному просторі неможливо - процес приготування їжі треба відчувати на смак і дотик. Але у Херсоні все ж спробували. Тут творча команда з педагогів Вищого професійного комерційного училища створила дистанційний курс з приготування українського борщу.

Процес виявився непростим: він включає і відеоуроки у вигляді мультимедійних презентацій, і текстові інструкції, і розрахунок, яку кількість продуктів та посуду необхідно на певне число порцій. Затим онлайн-курс ще упродовж тижня випробовували учні (на знімку).

І борщ у них вийшов, як треба - смачний, духмяний та наваристий. Тож курс, підготовлений за сприяння Міжнародної організації праці, узяли в роботу, і згодиться він не тільки в окремо взятому училищі, а й для будь-якого кулінара-початківця.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон