Володимир Хвостов вітає жителів Херсонщини з новорічними святами

Херсонщина, Хвостов, вітання
Перегортаючи сторінку 2021 року, кожен з нас дякує йому за досвід, знання, за можливості, які відкрилися, за виклики, які вдалося подолати, за приємні моменти, якими наповнилося життя. І сьогодні ми почуємо та прочитаємо не одне приємне побажання.

Депутат Херсонської обласної ради, керівник компанії «Агропродукт, ЛТД» Володимир Хвостов привітав українців із прийдешнім Новим роком. Відео привітання він оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.
«У дитинстві я вірив, що період новорічних свят чарівний. І щирі прагнення обов’язково здійснюються. Прикрашені ялинки, яскраві вогні на вулицях нашого міста. А головне – відчуття магії та дива, якими наповнені повітря і наші душі.

Навіть, якщо ти не віриш у діда Мороза, все одно хочеться загадати найчарівніше, найзаповітніше бажання і, якщо вірити серцем, воно обов’язково здійсниться.

У цьому році я маю бажання не тільки для себе, а для усіх нас. Ми вступаємо у 2022 з новими планами та надіями, що наступний рік стане для всіх нас часом нових ідей, знакових подій та добрих змін!

Бажаю кожному – чарівного та щасливого року, наповненого яскравими та незабутніми враженнями! Бережіть один одного», - побажав Володимир ХВОСТОВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон