У Херсоні в новорічну ніч буде перекрито рух транспорту біля головної ялинки міста

Херсон, рух, транспорт
У новорічну ніч 31 грудня – 1 січня в Херсоні буде тимчасово перекрито рух транспорту (крім руху міського електричного транспорту) у зв’язку зі святкуванням Нового року. Відповідне розпорядження підписано міським головою Ігорем Колихаєвим.

Так, рух перекриватимуть по вул.Перекопській (від пров. Військового до вул. Дружби) та по вул. Пестеля (від 295-ої Херсонської стрілецької дивізії до ККЗ «Ювілейний») з 20.00 31 грудня до 04.00 1 січня.

Нагадаємо, святкування Нового року розпочнеться о 22:00 біля ялинки на площі перед ККЗ «Ювілейний». Серед ведучих – наші Олександр Мудрий та Юлія Соценко, згодом до них приєднається запальничка Ольга Цибульська.

Учасниками святкового заходу будуть всі присутні, адже співатимуть й танцюватимуть разом з херсонськими зірками, такими як Cach&Mir, General voice та Олексій Пономарьов. Зіркові гості – Світлана Тарабарова й власне Ольга Цибульська.

З херсонцями спілкуватиметься міський голова Ігор Колихаєв, на екрані транслюватимуть привітання президента України Володимира Зеленського. Після концертної програми всі бажаючі залишаються на новорічну дискотеку, яка триватиме до 3 ранку.

Пресслужба Херсонської міської ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон