У Скадовську відкрили районний офіс "Слуги Народу"

Скадовськ, слуга, народу
Ще один районний офіс «Слуги Народу» відкрито на Херсонщині, цього разу - у Скадовську, - повідомив лідер обласної організації партії Юрій Соболєвський:

- Із кожним таким відкриттям простору комунікації з виборцями, ми розширюємо свої можливості у процесах отримання зворотнього зв’язку. Говорити із громадами — наша головна мета. Слухати їх і надавати реальні інструменти задля розв’язання питань — одне із головних завдань. Тож, до роботи! Разом ми зможемо багато!

Крім того, в рамках візиту до Скадовську, за ініціативи голови фракції «Слуги Народу» у Скадовській міській раді Олександра Касьяненко гості відвідали Скадовську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів «Академія творчості» з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу. У закладі вдалося ознайомитися із питаннями реконструкції харчоблоку та зведення нового сучасного стадіону

- Можу сказати, що дана школа є гарним і перспективним об’єктом для розвитку не тільки творчих художніх напрямків, а і спортивних. Влітку школа могла б приймати дітей до спеціалізованих таборів відпочинку та навчання. Тож, працюватимемо у напрямку розвитку цієї ідеї, - пообіцяв Юрій Соболевський.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон