На Херсонщині завдяки об'єднаним зусиллям місцевих жителів оновлено ігрові майданчики у садочку

Херсонщина, громади, садочки
Олександрівський ясла – садок «Сонечко» Станіславської ТГ Херсонської області має оновлені та яскраві ігрові майданчики завдяки об’єднаним зусиллям місцевих жителів.

«Коли перед нашим закладом постало питання ліквідації відпрацьованих шин з ігрових майданчиків, виникла ідея зробити конкурс на кращий ігровий майданчик, щоб активізувати громадськість у вирішенні цієї проблеми, – говорить Ольга Волошина, директорка закладу. – Батьки, вихователі та працівники закладу з натхненням та ентузіазмом творили на майданчиках».

За результатами конкурсу перше місце отримав колектив групи “Веселка” (вихователь Ясіньковська Л.А.), друге- група “Калинонька”(Швайдецька І.О.), третє-“Промінчики”(Олефір О.М.).

Переможці отримали гарні подарунки – елементи ігрових майданчиків, які вдалося купити за благодійні кошти (19800гривень) від місцевих фермерів, підприємців, старости Каменецької Н. О. та просто небайдужих жителів Олександрівки.

«Я щаслива з того, що мені вдалося об’єднати батьків, місцевий бізнес, та просто небайдужих мешканців села заради дітей! – ділиться своїми враженнями Ольга Волошина. – Атмосфера під час робіт на майданчиках була дружня, творча. Щиро висловлюю подяку батькам, вихователям і тим, хто долучився до конкурсу».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон