Народний депутат з Херсонщини перетворюється на олігарха

Херсонщина, народний депутат
Народний депутат Олексій Ковальов (на фото - в центрі), мабуть, більше не хоче бути "слугою народу", бо все більше стає схожим на олігарха - його родина "приростає" підприємствами, та навіть телеканалом, - повідомляє сайт МОСТ.

Нещодавно родина Ковальових вирішила придбати «Четвертий телеканал», щоби зробити його ще якіснішим, потужнішим та популярнішим. Про це повідомили на публічній сторінці Ковальова у Фейсбук: «Маю плани на швидкий розвиток, а репутація та професійність команди "плюс" нові додаткові можливості забезпечать 4-му каналу можливість дуже швидко стати одним зі лідерів серед інформаційних каналів», - йдеться у повідомленні.

Нардеп також пообіцяв, що будуть збережені проукраїнський вектор каналу та незалежна редакційна політика: «Під час знайомства з колективом, я вже підписав відповідну редакційну угоду. Вважаю, що телеканал має бути більш чітко спрямований на посилення об'єднавчих процесів в українському суспільстві. Це ще одне наше завдання в найближчий перспективі», - заявив нардеп.

Нагадаємо, що Ковальов обраний від партії «Слуга народу» у 186 окрузі. Родина Ковальових займається сільгоспбізнесом, перепродажем землі та розведенням риби. Для розвитку свого бізнесу він часто використовує депутатський мандат. Наразі Ковальов судиться з Президентом, адже той включив одну з його компаній до санкційного списку.

Брат - Юрій Ковальов, очолює державне підприємство «Виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб». Нещодавно Ковальови придбали солезавод.

При цьому, за інформацією джерел МОСТа у партії, Олексія Ковальова не збираються висувати на наступний виборах від партії «Слуга народу».
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон