Внесок Херсонщини в зміцнення обороноздатності країни

Херсонщина, податки, обороноздатність
Внесок платників військового збору Херсонщини за 11 місяців поточного року склав 365,5 млн гривень, які надійшли до державного бюджету.

За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, це майже на 70 млн гривень або 23,5% перевищує показник аналогічного періоду попереднього року.

Лише в листопаді платники Херсонської області спрямували на потреби армії більш як 35 млн гривень військового збору. Приріст цього платежу до аналогічного періоду попереднього року склав 5,3 млн гривень або 18%.

Такій позитивній динаміці надходжень військового збору Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі завдячує тим платникам податків регіону, які забезпечують системну виплату заробітної плати найманим працівникам, утримання та перерахування до бюджету військового збору.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон