У Херсоні розчищають від снігу дороги

Херсон, сніг, дороги
На території Херсонської громади розчисткою снігу займається 10 одиниць комунальної техніки з відвалами, додатково залучили до розчистки 6 одиниць розчисної техніки (грейдери та навантажувачі з відвалами), а також підрядників. Центральні дороги до старостатів розчищають підрядні організації.


– На час снігопаду в’їзд у Херсон габаритному транспорту заборонено. Ті, що у місті, не допускаються поки до проїзду мостами, щоб не заблокувати рух автомобілів і пасажирського транспорту. На жаль, 80% фур наразі мають гуму, не пристосовану до таких погодних умов. Дозволяємо рух фур тільки за наявності ланцюгів на колесах.

Дуже сильно заважають авто, припарковані на узбіччі. Деякі авто (це видно по кількості снігу на та під авто) стоять вже більше доби. Тому дуже прошу автомобілістів відповідально ставитись до ситуації на дорогах і не паркувати авто на центральних вулицях. Хочу нагадати містянам алгоритм прибирання доріг: спочатку мости та підйоми, великі стратегічні перехрестя та транспортні розв’язки, а вже потім другорядні вулиці. – повідомляє в.о. заступника міського голови В’ячеслав Білковський.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон