Майбутні ресторатори Херсонського держуніверситету презентували власне меню для майбутньої їдальні

студенти, ресторатори, їдальня, меню
24 грудня, відбувся захист звітів з практики здобувачами вищої освіти ІV курсу освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Студенти проходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень. У ході практики здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з особливостями функціонування структурного підрозділу закладу харчування кафе «Універ», а практичну діяльність здійснювали в формі розрахунку бізнес-плану відкриття закладу та розробки власного меню.

До заходу долучилися проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи ХДУ Максим Вінник, декан факультету бізнесу і права Андрій Соловйов, завідувачка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олена Орленко та представники цієї ж кафедри.

Під час захисту звітів з практики студенти характеризували всі функціональні групи приміщень, аналізували послуги закладів громадського харчування. Відповідали на питання членів комісії із захисту звітів і компетентно обґрунтували свої пропозиції щодо вдосконалення послуг та розширення меню закладу.

Студенти продемонстрували високий рівень знань та пригостили всіх стравами з власно розробленого меню.

Пресцентр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон