У Херсоні провели благодійний ярмарок

Херсон, ярмарок, благодійність
Щедрівки та колядки, різноманітні частування і веселе спілкування. У Херсонській обласній клінічній лікарні 24 грудня провели передноворічний ярмарок.

Щороку колектив лікарні влаштовує ярмарок, на якому збирає гроші для дітей з Олешківського інтернату, розказала медсестра Світлана Лімфарьова.

"Ми збираємось, щоб відзначати новорічні свята, щоб пам’ятали свої традиції, свою мову, передавали їх молодшому поколінню. Ми з початку самого розраховували на те, щоб кошти, які будуть зібрані, могли подарувати дітям із дитячих будинків, яким теж хочеться свята, на смаколики та речі першої необхідності", - каже медсестра.

Директор лікарні Віктор Короленко говорить, частину грошей на благодійність уже зібрали. Решту розраховують зібрати під час веселого святкування: біля кожного стола є спеціальна скринька.

"Наші - це винятково медичні працівники,- показують, що вони вміють не тільки добре лікувати, а ще вони й гарні господині. Ви бачите, тут різні випічка, вареники, українська кухня, сало-сальце, тут усе абсолютно є. За моєю інформацією, вже зібрали близько 20 тисяч гривень, на них будуть закуплені памперси, одяг, усе необхідне для маленьких дітей", - каже Короленко.


Святкові пісні, смачне частування, новорічні привітання створюють незабутній настрій на ярмарку, говорить сестра-господиня Анна Смолова.

"Ми організувались, приготували українські страви. Погода, сніг, усе новорічне. Ми старались. Для душі – це безперечно. Те, що ми зробили для діток, це одне, але й для душі. Весь час у роботі, у роботі, а сьогодні дуже добре", - говорить Анна Смолова.

Найближчим часом за гроші, виручені на ярмарку, закуплять ліки, необхідні для вихованців Олешківського інтернату, говорить Віктор Короленко.

Читайте також:

-"Добродар" на Херсонщині: учасники заходів зібрали 28 тис. 110 грн на лікування онкохворих дітей

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон