До Херсона везуть новорічний подарунок пасажирам

Херсон, тролейбус, подарунок
Херсонським пасажирам громадського транспорту зроблять новорічний подарунок - вже наступного тижня до міста прибуде перший низькопідлоговий 12-ти метровий тролейбус виробництва ТОВ «БКМ-Україна».

Нагадаємо, що 26 листопада міське комунальне підприємство «Херсонелектротранс» та ТОВ «БКМ-Україна» підписали договір на постачання 42 одиниць техніки, один з тролейбусів першої партії місто отримає до Нового Року, наступні чотири – в січні 2022 року.

Оновлення міського комунального транспорту відбувається за ініціативи Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва у рамках співпраці з ЄБРР. Також МКП «Херсонелектротранс» має отримати грант від ЄБРР у розмірі 1,5 млн євро на модернізацію контактної мережі.

Тролейбуси, на які очікує Херсон, обладнані автономним ходом на 100 метрів, кондиціонерами, розташованими у кабіні водія та салоні, електронною інформаційною системою, маршрутними покажчиками, автоматичним охолодженням зупинок та системою відеоспостереження.

Презентована українським виробником ТОВ «БКМ-Україна» модель екологічно чистого виду транспорту – тролейбуса, вперше виходить на ринок. Має удосконалений дизайн, оновлену світлотехніку, легко керується, не виділяє шкідливих речовин в атмосферу і оснащена всім необхідним для безпечного і комфортного переїзду на коротких відстанях.





© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон