Солодкі свята для діточок Генічеського району

Генічеськ, діти, свято
Новорічні ранки в дитячих садочках завжди наповнені добром, щирістю та радістю. Діточки з нетерпінням чекають цих святкових заходів, аби поринути в казкову атмосферу.


На якийсь час вони перевтілюються у своїх улюблених персонажів. Біля ялинки співають пісні, водять хороводи, загадують бажання Діду Морозу. А ще – мріють отримати подарунки.
У закладі дошкільної освіти «Капітошка», який знаходиться в селі Семихатки Генічеської громади, Новорічний ранок відбувся 23 грудня. На свято завітала виконавчий директор Благодійного фонду Альберта Черепахи Дар’я Євстратова.

Вона виконала почесну місію – від імені засновника фонду Альберта Вікторовича Черепахи передала Діду Морозу солодощі, які він вручив усім вихованцям садочка. Усміхнені малюки із задоволенням приймали подаруночки. Їхні очі світилися щастям.
Попереду в громаді ще ряд дитячих заходів, до яких Благодійний фонд Альберта Черепахи активно готується. Діти надихають творити добро!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон