Ліси Херсонської області захищатимуть з допомогою найновішого обладнання

Херсонщина, ліси, захист
На Херсонщині встановлюють вежі спостереження, обладнані IP-системами для якісної відеофіксації, про це повідомляє Херсонська ОДА.

Роботи відбуваються згідно зі спільним проєктом обласного управління лісового та мисливського господарства та Офісу Євроінтеграції Херсонської області, розробленого у 2019 році.

Мета проєкту – застосування сучасного обладнання для ефективної охорони лісових насаджень та покращення екологічної безпеки на територіях сіл області. Фінансується інновація коштом Євросоюзу.

Наразі вже виконали все, що було заплановано зробити у 2021 році. Встановлено 5 протипожежних щогл та одну - дооснащено. У цілому на території, підпорядкованій Херсонському управлінню лісового та мисливського господарства, встановлено 16 спостережних веж. Роботи будуть продовжені в наступному році. По їх завершенню мережа спостереження складатиметься з 25 об'єктів, оснащених найновішими камерами та обладнанням, що дозволить лісівникам набагато оперативніше реагувати на будь-які порушення.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон