Відбулася перша пресконференція голови Херсонської облдержадміністрації Геннадія Лагути

Херсонщина, Геннадій, Лагута
Сьогодні, 23 грудня, відбулася перша пресконференція очільника Херсонщини Геннадія Лагути з представниками засобів масової інформації. Долучилися до заходу заступники голови облдержадміністрації та народний депутат України Сергій Козир.

Перед початком заходу Геннадій Лагута вручив відзнаки Президента України Володимира Зеленського міським головам Голої Пристані та Таврійська. Олександр Бабич та Микола Різак нагороджені орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Далі голова облдержадміністрації розповів про головні результати роботи у 2021 році та пріоритетні завдання, які він та його команда будуть реалізовувати у наступному році. Зокрема, говорили про розвиток медичної та освітньої сфер, розбудову КПВВ «Каланчак» і «Чонгар», де вже у січні 2022 року будуть відкриті автостанції та налагоджено автобусне сполучення.

Окрему увагу очільник області зосередив на реалізації програми Президента «Велике будівництво». Чимало важливих питань поставили журналісти. Представників ЗМІ цікавило бачення голови облдержадміністрації щодо реконструкції аеропорту, ситуації з Чорногорським піском, розвитку річкового перевезення, оборонної сфери та багато інших.

Відповіді на всі ці та інші питання дивіться у відео:


За матеріалами ХОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон