Епіцентр відкриває новий ТЦ у Херсоні

Епіцентр, новий торговий центр
Наприкінці року національна мережа торговельних центрів Епіцентр поповниться ще двома ТЦ інноваційного формату - у Харкові та Херсоні. Офіційне відкриття обох об’єктів заплановано на 25-26 грудня.

У дні відкриття в Херсоні для покупців компанія підготувала дарунків на загальну суму 200 000 грн! Тільки 25 грудня 500 перших покупців зможуть отримати миттєві дарунки за чек від 1500 грн.

Торговельний об’єкт в Херсоні на вулиці Нафтовиків, 37, було перебудовано з гіпермаркету «Нова Лінія». В такий спосіб компанія реалізовує проєкт реформатування мережі з метою збільшення асортименту товарів, їх кращого представлення та підвищення якості обслуговування покупців. Після перебудови торгова площа ТЦ зросла більш ніж на четверть - до 16 600 кв. м, а загальний асортимент збільшився до 123 000 артикулів.

Тепер тут будуть представлені всі інноваційні формати shop in shop, включно з продуктовим Food Market, Аптекою 100+ та іншими. Найбільшими відділами реформатованого торговельного центру стануть “Вироби з дерева” (понад 1800 кв. м), “Сад та город” (1670 кв. м), “Покриття для підлоги” (1220 кв. м) та “Декор” (1140 кв. м). Поруч з ТЦ працюватимуть два вуличних майданчики: будівельних матеріалів (на 740 кв. м) та садового центру (215 кв. м).

Відвідувачі торговельного центру зможуть придбати запашну каву чи хрумкий круасан у новому кафе формату to go. Серед інших додаткових сервісів для клієнтів будуть пересадка рослин, тонування фарб, оверлок килимових покриттів, порізка металу тощо. Для автомобілістів поруч з ТЦ обладнана парковка на 250 машиномісць.

Фасад нового торговельного центру буде реалізовано в новому форматі: з відкритими вітринами, яскраво виділеними вхідними групами та великими медіаекранами..

Забезпечувати роботу нового ТЦ будуть 250 осіб. При цьому він щорічно переказуватиме мільйони гривень податків та зборів до місцевого бюджету.

Довідка. Компанія «Епіцентр К» - один з найбільших гравців українського ринку роздрібної торгівлі та безумовний лідер в сегменті товарів для дому та ремонту. Станом на листопад 2021 року ритейлер об’єднує 70 торговельних центрів «Епіцентр», які представлені в усіх регіонах України. До структури групи компаній також входить інтернет-магазин epicentrk.ua, 9 гіпермаркетів «Нова Лінія» і ціла низка виробничих активів у сферах агропромисловості, деревообробки та керамічної плитки.

Група компаній є одним з найбільших внутрішніх інвесторів та платником податків в Україні. У 2020 році Епіцентр інвестував у розвиток 10,2 млрд грн та сплатив до бюджетів різних рівнів 5,6 млрд грн податків і зборів.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон