На Херсонщині учень 4-го класу кривдив однокласників

Херсонщина, булінг
В поліцію звернулася жителька Бериславського району. Жінка повідомила, що у школі однокласник кривдить її 10-річного сина. У навчальний заклад виїхали працівники ювенальної превенції і після перевірки інформації, спілкування з учнями та педагогами факт булінгу підтвердився.

З’ясувалося, що від цькування потерпав не лише син заявниці, а й інші учні класу. Булер штовхав дітей, плювався у них, словесно ображав та систематично провокував конфлікти.

Вчителі пояснили, що булер агресивно поводився з усіма дітьми, на зауваження вчителів не реагував. Вони пpoвoдили виxoвну poбoту з дитиною, але ситуація не змiнилacя.

У присутності батьків та вчителів інспектори ювенальної превенції провели роз’яснювальну роботу з учнем щодо неприпустимості подібної поведінки і правових наслідків систематичного цькування.

У відношенні одного з батьків кривдника складений адміністративний протокол за ст.173-4 "Булінг (цькування) учасника освітнього процесу" КУпАП.

Працівники поліції закликають не замовчувати випадки булінгу, щоб не сприяти порушникам і запобігти наслідкам цькування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон