Володимиp Хвостов: Логістика – це кров будь-якого бізнесу

Хвостов, логістика, бізнес
Так вважає кepівник ТОВ «Агpопpодукт, ЛТД». За його словами, розвиток логістичного напрямку – один із пріоритетів компанії.
Сьогодні один із її підрозділів «Агропродукт Логістік» надає логістичні послуги за трьома напрямками – перевозять молочну сировину, зернові культури, а також мають рефрижератори. Автопарк підприємства – це 40 спеціалізованих автомобілів, у планах його розширення до 100 машин.
В «Агропродукт Логістік» до роботи підходять фахово - враховуються всі потреби замовника, вантаж доставляється своєчасно і якісно. Окрема увага – водійському складу, тут працюють не просто професіонали, а відповідальні, ввічливі люди, які люблять свою роботу.

Микола Сардак керує автотранспортними засобами категорії С, у «Агропродукт Логістік» працює не перший рік. З власного досвіду каже, що його місце роботи – це нові знання, нові навички, можливість рости й вдосконалювати власний професійний рівень, стати гуpу своєї спpави.


«Робота на сучасних автомобілях компанії – це комфорт і эфективність. Для мене важливо знати, що основний пріоритет нашого роботодавця - безпека руху, а відтак і безпека водіїв. Я задоволений тим, що маю стабільну роботу, високу заробітну плату і працюю на одному з найбільших і передових на півдні України підприємств – «Агропродукт Логістік», - ділиться Микола Сардак.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон