На Херсонщині з родини пияк вилучили 9-річного хлопчика

Херсонщина, діти, батьки
В одному з сіл Ювілейної територіальної громади працівники ювенальної превенції спільно зі службою у справах дітей вилучили з родини 9-річного хлопчика, який потерпав від злісного батьківського недогляду.

На матір дитини неодноразово складалися адміністративні протоколи за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» КУпАП. Жінці давали шанси на виправлення ситуації, але вона продовжувала вести антисоціальний спосіб життя, неодноразово залишала сина самого.

Нещодавно ввечері підлітки помітили хлопчика на вулиці, він плакав і нічого не пояснював. Тож діти відвели неповнолітнього до медзакладу, звідти повідомили в поліцію. Ювенальний поліцейський розшукав матір дитини вдома у її знайомих, жінка була у стані алкогольного сп’яніння.

Ювенальні поліцейські та служба у справах дітей обстежили умови проживання дитини, які виявилися вкрай незадовільними, існувала загроза здоров’ю і життю неповнолітнього. Згідно з рішенням виконавчого комітету сільської ради було прийнято рішення про негайне вилучення хлопчика з сім’ї. Нині він знаходиться у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Вирішується питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон