На Херсонщині за вбивство приятеля чоловік отримав 7,5 років позбавлення волі

Херсонщина, вбивство, суд
Злочин стався навесні в м. Олешки. В поліцію надійшло повідомлення від лікаря реанімаційного відділення місцевої районної лікарні.

Медпрацівник повідомив, що до них доставили 41-річного чоловіка з численними травмами голови та тулуба, який наступного дня помер.

Поліцейські встановили і затримали підозрюваного у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень померлому. Наразі суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину та призначив покарання у виді позбавленні волі.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники поліції з’ясували, що тяжкі тілесні ушкодження померлому спричинив його 34-річний знайомий, з яким напередодні виник конфлікт.

На пошуки чоловіка одразу був орієнтований особовий склад територіального підрозділу поліції. Вже через кілька годин поліцейські затримали підозрюваного.

Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та обрав покарання вигляді 7 років та 6 місяців позбавлення волі.

Поліція Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон