У Херсоні біля ялинки збирали гроші на лікування дітей

Херсон, гроші, діти
На площі біля головної ялинки У Херсоні 19 грудня можна було придбати новорічні та різдвяні сувеніри на ярмарку. Також тут відбулась благодійна акція «ДоброДар», яка проводиться у новорічні дні. Цього року до участі приєдналися представники усіх територіальних громад Херсонщини.

"З усієї області майстри, дітки, які ходять на гуртки декоративно-ужиткового мистецтва, робили поробки, долучились до нашої акції, і сьогодні у нас на відкритті ялинки ми відкриваємо акцію «ДоброДар». Кошти, які отримаємо від продажу іграшок, передамо онкогематологічному відділенню обласної дитячої лікарні", - каже провідна методистка Херсонського обласного центру народної творчості Альбіна Хвостенко.

- На благодійній ярмарці можна придбати новорічний хенд-мейд від десяти до ста гривень, тільки за сьогоднішній день херсонці купили понад півтори сотні робіт, - говорить завідувачка відділу аматорського мистецтва Херсонського обласного центру народної творчості Євгенія Коваль.


"Всі надсилають нас свої роботи. Є такі прекрасні діди морози, тигренянка - символи року, і дуже багато цього року альтернативних ялинок - близько сотні штук всіх розмірів. Люди дуже відгукуються. Підходять, купують, з усією душею, як і ми, хочуть допомогти", - розповіла Євгенія Коваль.

Долучитися до благодійної акції протягом свят можна також завітавши у Херсонську світлицю Обласного центру народної творчості або взявши участь у благодійному майстер-класі. За тиждень, поки триває ця акція, вдалося зібрати близько 10 тисяч гривень, - розказали організатори акції «ДоброДар».


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон