Як на Херсонщині "газове питання" врегульовували

Херсонщина, газ, питання
Про те, як на Херсонщині було врегульвано "газове питання" розказав безпосередній учасник цього процесу - голова Херсонської облради Олександр Самойленко:

- Я не один крок зробив, щоб врегулювати «газове» питання та сьогодні радий ще раз повідомити, що станом на 1 грудня 2021 року усі бюджетні установи, заклади охорони здоров’я державної й комунальної власності уклали договори постачання газу з ТОВ «Нафтогаз Трейдинг».

Нагадаю як це було. Ще в жовтні місяці мною було ініційовано звернення до Прем’єр - міністра України та Голови Комітету Верховна Рада України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг щодо безпрецедентної події.

Про обурюючи ситуацію з відключенням комунального некомерційного підприємства «Херсонська обласна клінічна лікарня» від газопостачання та загрозу відключення інших закладів охорони здоров’я, освіти та соціальної сфери усі пам’ятають. На той час одним із перших закладів відчув на собі КНП "Херсонська обласна клінічна лікарня" ХОР.

Згодом було відновлено постачання опалення, одразу після підписаного Меморандуму про непідвищення тарифів, який ініціював Президент Володимир Зеленський.

Так - спільними зусиллями, а також використовуючи законні та етичні методи ми забезпечимо порядок на Херсонщині, - запевнив Олександр САМОЙЛЕНКО
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон