У Генічеському районі Херсонщини військові привітали волонтерів

Генічеськ, військові, волонтери
З 2014 року поряд із збройними силами України боронити цілісність нашої країни допомагають волонтери. У порівнянні з першими роками війни, забезпечення наших збройних сил значно покращилося, але і сьогодні їх допомога ЗСУ є потрібною.

Військові ніколи не забувають про цю допомогу. Подякувати волонтерам, відзначити їх нагородами, просто поспілкуватися – саме такою була мета заходу організованого на території Генічеського району командувачем військового угруповування “Південь” генерал-майором Андрієм Соколовим.


Участь у заході взяли детутат Херсонської обласної ради, Народний герой України Сергій Максименко та перший заступник голови Генічеської районної державної адміністрації Юрій Коцегубов.

Відзнаку від військових отримало багато волонтерів і серед них Сергій Максименко, відомий далеко за межами нашої області волонтер. Захід відбувся у дужній та теплій атмосфері, а те , що наша сила у єдності стало лише підтвердженням цьому.

Артем Троїцький
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон