До Херсонського слідчого ізолятора передавали незвичайні макарони

Поліція, наркотики, СІЗО
На Херсонщині працівники Управління боротьби з наркозлочинністю Главку поліції спільно зі слідчими Херсонського районного управління поліції та працівниками Херсонського слідчого ізолятора викрили жінку, яка передала в установу наркотичні речовини, які сховала у макарони.


Поліцейські отримали інформацію, що до Херсонського слідчого ізолятора планується передача наркотичних засобів. Оперативники встановили особу зловмисниці, нею виявилась 28-річна херсонка. Жінка намагалась передати амфетамін у слідчий ізолятор одному зі знайомих засуджених. Психотропну речовину зловмисниця сховала у макарони. З кожного мучного виробу поліцейські дістали дозу амфетаміну. Загалом вилучили близько 20 грамів небезпечної речовини. Після цього її направили на дослідження.


Наразі поліцейські встановлюють канал надходження наркотичних речовин. За фактом зберігання та спроби передачі наркотичних речовин у місце позбавлення волі відкрите кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України. «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Зловмисниці може загрожувати позбавлення волі на строк до 10 років.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон