У Скадовському районі поліцейські затримали підозрюваного у збуті важких наркотиків, психотропів та сильнодіючих препаратів

Херсон, поліція, підозрювані
Поліцейські з’ясували, що підозрюваний приїхав у Скадовський район з Києва. Для збуту наркотичних речовин чоловік орендував житло та приймав потенційних клієнтів за місцем мешкання. Зловмисник замовляв наркотичні речовини через мережу інтернет, отримував замовлення поштовими відправленнями та збував наркозалежним жителям району.

Поліцейські затримали 38-річного підозрюваного під час чергової спроби збуту ним наркотиків. Чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. В ході санкціонованого обшуку поліцейські знайшли в його оселі пакет подрібненого канабісу, пакетики з кристалічним порошком, розфасовані згортки з канабісом, пігулки метадону, понад 40 пігулок морфіну, 3 мобільні телефони та електронні ваги. Вилучене направлено на дослідження.

Як розповів начальник Скадовського районного відділу поліції Олександр Рогожин, нині проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ст.307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Наразі фігуранту судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк до 10 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон