Представників Херсонської обласної ради відзначили козацькими нагородами

Херсонська, обласна, рада
Сьогодні, 8 листопада до Херсонської обласної ради завітав очільник обласного козацького осередку Всеукраїнської громадської організації «Козацтво Нової України» Олександр Черніченко.

Одна з цілей візиту – вручення керівництву облради почесних відзнак за вагомий внесок по відродженню традиційних засад Козацтва Нової України, духовності народу України, патріотизм та відданість Українській державі, значні досягнення у професійній діяльності, плідну працю, сумлінне виконання посадових обов’язків.

Так, голова обласної ради Олександр Самойленко удостоєний орденом «Козацької честі», а його перший заступник – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський та депутат Херсонської районної ради Вікторія Хмілевська – медалями «Козацька слава».

«Чесно, зворушений. Але в той же час, мотивований на нову активну роботу, спрямовану на відродження та розвиток козацтва в Україні, забезпечення реалізації потенціалу козацької ідеї та розбудову української державності», – резюмував Олександр Самойленко.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон