Херсонський театр представив унікальну виставу

Херсон, соціальний, проєкт
Вчора у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша відбувся Соціальний проєкт із міжнародною антинаркотичною асоціацією, вистава «Моя хата скраю».

У центрі «Моєї хати скраю» — проблема наркоманії, яка з кожним роком в Україні набуває все більшого масштабу. Це вже другий спільний проєкт Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша з Міжнародною антинаркотичною асоціацією.


Три історії хлопців із Херсона та Одеси, які страждали від залежності, очима їхніх батьків. Різні соціальні прошарки, різне виховання, але таке, що призводить до крайнощів… Автор ідеї – генеральний директор-художній керівник ХОАМДТ ім. М.Куліша, народний артист України Олександр Книга.

На виставі також був присутній начальник управління фізичної культури, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Віталій Вибранський, який поділився своїми враженнями:

"Вистава «Моя хата скраю» - не з тих, перегляд яких викликає купу радісних емоцій. Але переглянути її вкрай важливо, ажде вона на реальних прикладах розповідає історії потрапляння в наркотичну залежність.

З перших начебто незначних кроків до того часу, коли життя вже зруйновано. І далеко не завжди такі історії закінчуються хепі-ендом.

Вдячний Міжнародній антинаркотичній асоціації за те, що заставляють замислитися та акторам нашого театру за, як завжди, неперевершену гру! Наркотична залежність - це проблема всього суспільства, і нічия хата тут не залишиться скраю. " - прокоментував начальник управління фізичної культури, молоді та спорту ХОДА Віталій Вибранський.




© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон