Херсонців запрошують на обстеження

Для населення області розпочато безкоштовне проведення загальнодіагностичних обстежень

На виконання доручення голови обласної державної адміністрації Юрія Одарченка від 15 квітня 2014 року № 59-д в лікувальних закладах первинного та вторинного рівня надання медичної допомоги (Центрах первинної медико-санітарної допомоги, центральних районних та міських лікарнях м. Херсона, м. Нової Каховки) для населення області розпочато безкоштовне проведення основних (базових) загальнодіагностичних обстежень, а саме: клінічні аналізи (загальний аналіз крові, аналіз крові на цукор, загальний аналіз сечі), флюорографічне обстеження органів грудної клітини, рентгенографія, електрокардіографія, ультразвукове обстеження, за виключенням обов'язкових профілактичних оглядів.

Медичні обстеження необхідні з метою запобігання розвитку можливих хвороб, для раннього виявлення захворювання і якнайшвидшому їх лікуванню. Це дозволить зберегти здоров'я нації.

При виникненні непорозумінь під час звернення до медичних закладів мешканцям області необхідно звертатися безпосередньо до завідуючих поліклініками, головних лікарів лікувальних установ, а у разі не вирішення питання звертатися на телефони «гарячої лінії» Департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації - (0552) 22-34-26; (0552) 42-03-58.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон