В Херсоні поліцейські затримали чоловіка під час збуту ним особливо небезпечного наркотику A-PVP

херсон, поліція, наркотики
Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими відділу №2 Херсонського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Херсонської окружної прокуратури затримали чоловіка, який збував особливо небезпечний наркотик A-PVP. Підозрюваного затримали, коли він намагався збути чергову дозу психотропу.

Поліцейські з’ясували, що підозрюваний налагодив канал збуту в обласному центрі небезпечної психотропної речовини A-PVP. З потенційними клієнтами зустрічався особисто. Зловмисника затримали під час чергової спроби збуту ним наркотику. Під час обшуку в його автомобілі поліцейські знайшли 62 пакетики типу «Zipp-lock» із небезпечною речовиною A-PVP загальною вагою близько 200 гр. Також у підозрюваного вилучений мобільний телефон, гроші, отримані від злочинної діяльності та автомобіль, який доставлений на штрафмайданчик. Нині поліцейські встановлюють канал надходження психотропної речовини. Вилучене направили на дослідження.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон