У Херсоні контрафактний алкоголь не потрапить на стіл містянам

херсон, контрафакт, товар
У понеділок фахівці управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, під процесуальним керівництвом Херсонської обласної прокуратури, спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань Національної поліції України виявили та вилучили контрафактну продукцію.

Так, було встановлено, що один із херсонських підприємців здійснює незаконне зберігання з метою реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів. Під час огляду приміщення, де зберігалася така продукція, правоохоронці виявили 350 пачок тютюнових виробів для кальяну, 400 пляшок алкоголю з етикетками відомих елітних марок, 54 упаковки «Бег-ін-бокс» ємністю 3 літри з спиртовмісною речовиною невідомого походження.

Зазначену фальсифіковану продукцію, орієнтовна вартість якої перевищує 260 тис. гривень, вилучено.

Окрім цього, за реалізацію підакцизної продукції з порушенням вимог законодавства України, податківці склали акт. За встановлені порушення бізнесмена буде притягнуто до відповідальності.

Наразі правоохоронні органи проводять необхідні слідчі дії.

Робота податківців у сфері протидії нелегальному поширенню підакцизних товарів триває.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон