В Херсоні можна натрапити на цукерки з м'ясною начинкою

херсон, цукерки, прострочка
Прострочені продукти або, наприклад, «молочка», яка зовсім не з натурального молока, а з «пальмою», ковбаса не з м'яса, сік не з фруктів, шоколадні цукерки без шоколаду – цей перелік можна продовжувати довго.

На жаль, на наших ринках і в магазинах зустрічається чимало фальсифікату та «старих» продуктів з переклеєними цінниками. І прикро, коли покупців дурять в офіційних точках продажу. Який тоді попит із продавця на стихійному ринку? А жодного!

На жаль, мізерні зарплати та пенсії, які змушують економити на всьому, нерідко приводять господарок і до продавців із рук. Днями в соцмережі херсонка Оля Самойленко опублікувала фото шоколадних цукерок із «живністю».

"На ринку ХБК жінка та хлопець продавали цукерки. По 50 гривень за кілограм. Багато людей брали. Але цукерки... з хробаками. І дуже смердять старим. Люди будьте обережні!" – попередила городянка. На фото вона показала цукерку в дірочках – поточену черв'ячком. Видно, що в пакеті яких тільки цукерок немає – асорті, причому однієї фірми.

Проте дивуватися, що ці шоколадні цукерки за 50 гривень за кіло виявилися трухлявими та старими, не варто. Адже свіжі такі ж у магазині коштують утричі та чотири рази дорожче. Інше питання: звідки взялася ця прострочка? Такий продукт явно не для вживання! І, швидше за все, його продавали не на ринку, а за його межами, з рук. Тому в такі «акції» категорично не можна вірити, шоколадних цукерок по 50 гривень в Україні немає давно, хоч і в їхньому складі дешеві замінники та пальмова олія.

Сьогодні і карамелек за такою ціною не знайти, що зазначили в коментарях інші херсонці, дивуючись землякам, які повелися на халяву.

Марина Фарапонова: А що ви хотіли за 50 грн?

Олена Потапенко: Хіба ціна не викликала жодного сумніву? Купуйте цукерки в магазинах, а не з рук невідомо у кого!

Julia Burova: І в магазині таке може зустрітися. Просто магазин хоч гроші поверне...

І городяни мають рацію: «Дешева рибка – погана юшка»!

Шановні херсонці! Попереду – новорічні свята, і всі ми почнемо робити запаси продуктів та солодощів для себе, дітей та онуків. А тому будьте пильні, не купуйте сумнівних продуктів у сумнівних продавців на вулиці. Не довіряйте низькій ціні, інакше, як мінімум, просто втратите свої гроші чи ще гірше – можете отримати харчове отруєння!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон