До Херсона прибув столичний потяг з оновленими вагонами

Херсон, вагони, залізниця
На залізничний вокзал у Херсоні прибув потяг з Києва - складається він з 5 оновлених вагонів-трансформерів. Пасажирів проводжала провідниця Валентина Ратич. За її словами, вона вперше в такому вагоні їде, жінці все мені сподобалося - добре, зручно та чисто.

Провідниця каже, ціна на квиток зросла, бо кількість місць у вагоні зменшилася майже вдвічі. У кожному купе - 4 місця, які трансформуються залежно від потреби – сидіти чи лежати.

"Підходять як для довгих подорожей, так і для коротких. Першим класом сидячі місця, а коли спальні місця, то опускаємо цю полку. Тут в нас ортопедичні матраци, так само верхня полка опускається і вночі він їде як лежачий. Вдень, як сидячий. Вони обладнанні сучасними елементами конструкції. Нові протисонцеві ролети, віконні рами, USB-розетки", - говорить Валентина Ратич.


Розетка із USB-входами та освітлення є біля кожного місця. Замінили у вагонах і санвузли, розказує Валентина Ратич. Тут встановили вакуумні туалети із сенсорними кнопками. Провідниця говорить, працювати стало комфортніше. Каже, холодильники є, мікрохвильовки в кожному вагоні, кавомашина для пасажирів.



Реставрація вагона значно дешевша за новий вагон, - говорить начальник потягу Київ-Херсон. Роботи виконують за гроші Укрзалізниці.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон