У Херсоні з професійним святом привітали працівників сільського господарства

Херсон, свято, аграрії
У Херсоні розпочалися урочистості до Дня працівників сільського господарства. Вчора, 19 листопада представники аграрного сектору області зібралися в Інституті зрошуваного землеробства НААН - керівництво області привітало всю аграрну спільноту Херсонщини, додавши до приємних слів відзнаки кращим трудівникам галузі.

На переконання депутата Херсонської обласної ради, голови агрокомпанії «Агропродукт, ЛТД» Володимира Хвостова, сьогоднішні нагороди і теплі побажання свідчать про увагу держави до людей, які розвивають потенціал аграрної Херсонщини і забезпечують продовольчу безпеку й області, й країни.

«Вітальні листи, почесні грамоти та подяки. Цей пост не про «політичні відзнаки». Це про людей. Про аграріїв нашої Херсонщини, за кожним прізвищем яких – велика робота, вагомий внесок в розвиток АПК, забезпечення продовольчої безпеки. І нагороди напередодні Дня працівників сільського господарства – це знак плідних стосунків між державою та її громадянами», - зазначив Володимир Хвостов.


Святкували День працівників сільського господарства і в одному із підприємств компанії – ТОВ «Торговий дом «Долинское». Звичайно, як директор однієї з провідних агрокомпаній області Володимир Хвостов привітав з професійним святом людей, які працюють під його керівництвом.

Тож, цілком заслужено напередодні свята їхня праця була відзначена вітальними листами Міністра аграрної політики та продовольства, Почесними грамотами та подяками керівництва області, а також грамоти та подарунками від ТОВ «Агропродукт, ЛТД».

«Не залишив без уваги й привітав також свій колектив. Їхня робота – це цех під відкритим небом, і вони беруть на себе всі ризики цього бізнесу.

Вони молодці, та докладають зусилля, які дозволяють аграрній галузі рухатися вперед. Традиційно наше підприємство знаходиться серед найкращих, і велика заслуга в цьому колектива.

З наступаючим святом! Будьте успішними та здоровими! Добробуту, невичерпної наснаги та подальших успіхів кожному!», - привітав Володимир ХВОСТОВ.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон