На Херсонщині розпочався тиждень безпеки дорожнього руху

херсон, поліція, безпека
15 листопада на Херсонщині розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху .

Під час Національного тижня безпеки дорожнього руху проводитимуться профілактичні заходи «Безпека на дорозі – безпека життя» в загальноосвітніх навчальних закладах, заходи з надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод «Знаю, вмію, врятую», акція із здачі крові для лікування постраждалих у ДТП «Здай кров – врятуй життя».

Також заходи з профілактики ДТП та травматизму на дорогах проводитимуться й з безпосередніми учасниками руху. А увага поліцейських буде максимально сконцентрована на дотриманні транспортної дисципліни.

Зазначимо, що від початку поточного року на дорогах України сталося понад 154 тисячі ДТП. З них більше 20 тисяч – це пригоди з потерпілими або загиблими. У них травмувалися 24 905 учасників дорожнього руху. Ще 2 592 людини внаслідок ДТП загинули.

Так, вчора вранці, близько 9:20, в Херсоні, на перехресті вулиць Торгової та Бориса Мозолевського, водій автомобіля Fiat скоїв на пішохідному переході наїзд на жінку-пішохода.

А близько 10:30 на вулиці Карбишева водій автомобіля Hyundai скоїв наїзд на пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги.

Тож лише неухильне дотримання правил дорожнього руху може гарантувати безпеку всім його учасникам.

Шановні водії, пішоходи, велосипедисти, пасажири! Неухильно дотримуйтеся дорожньої дисципліни. Пам’ятайте, від вашої поведінки на дорозі залежить життя та здоров’я й інших учасників дорожнього руху.

Поліція Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон