За розорення кургану фермера з Херсонщини засуджено до річного ув'язнення

херсон, фермер, розорення
На Херсонщині судили фермера, який незаконно розорав землі історико-культурного призначення. В результаті правопорушнику винесли вирок — позбавлення волі на 1 рік. Інформує SEEDS.org.ua

“Державними інспекторами Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області здійснено перевірку дотримання вимог земельного законодавства під час використання земель історико-культурного призначення (курган) площею 0,06 га на території Милівської сільської об’єднаної територіальної громади Бериславського району у результаті якої виявлено факти самовільного зайняття та використання шляхом залучення до сільськогосподарського виробництва зазначеної земельної ділянки”,- зазначили в прес-службі Держгеокадастру.


При цьому матеріали перевірки були скеровані до органів прокуратури, які стали підставою для винесення вироку порушнику у виді позбавлення волі строком один рік та на підставі статті 75 Кримінального кодексу України звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком тривалістю один рік.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон