Херсонські аудитори звітують про результати роботи за 10 місяців 2021 року

Херсон, аудит, звіт
За січень – жовтень 2021 року фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області забезпечили усунення втрат фінансових і матеріальних ресурсів майже на 49,8 млн грн.

За результатами проведених заходів керівниками місцевих органів влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій прийнято 29 управлінських рішень. Органами держфінконтролю ініційовано пред’явлення 4 позовів.

Матеріали 30 контрольних заходів передано до правоохоронних органів для відповідного реагування. За результатами контрольних заходів розпочато 11 досудових розслідувань і вручено 2 повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.


У 4 випадках до установ, де виявлено бюджетні правопорушення, застосовано фінансові санкції (у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних призначень), а також попереджено про неналежне виконання бюджетного законодавства на 9 об’єктах на загальну суму 16,5 млн грн.

Окрім того, за недотримання законодавства 11 посадових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності, 83 – до адміністративної. Ще 2 осіб притягнуто до матеріальної відповідальності.

Досягнуто економічного ефекту на загальну суму 78,6 млн грн.
Пресслужба Управління Південного офісу
Держаудитслужби в Херсонській області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон