Херсонщина впритул наблизилась до відміни "червоного" рівня епіднебезпеки

Херсонщина, червоний, рівень
Такий отимістичний прогноз зробив сьогодні, 11 листопада головний санітарний лікар Херсонської області Юрій Ромаскевич:

- Продовжується поступове зниження рівня захворюваності на COVID-19 в Херсонській області, знижуються також і рівень госпіталізації і відсоток завантаженності стаціонарних ліжок забезпечених киснем.

За цими показниками Херсонщина впритул наблизилась до відміни "червоного" рівня епіднебезпеки і як я сподіваюсь таке рішення буде ухвалено в найближчі дні. Ми надзвичайно важко пройшли через пікові навантаження третьої хвилі COVID-19, велика кількість втрат - насамперед я маю на увазі людські життя.

Тому звертаюсь до кожного мешканця області - зробіть свій свідомий вибір та вакцинуйтеся! Це з великою ймовірністю врятує Вас від захворювання, або збереже Ваше життя (через більш легкий перебіг) під час цієї чи наступної хвилі пандемії!

Це дозволить нам всім не застосовувати жорсткі карантинні обмеження! Виконуйте протиепідемічні рекомендаціїї - використовуйте захисні засоби та дотримуйтесь дистанції!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон